Merhaba,
Mösyö Dukan'ın koluna girerek çıkmış olduğum bu yolda, yanımda olmak isteyen, elini uzatan, yardım öneren veya destek bekleyen herkese açık bir blogdur bu.Kendi kendimize konuşmak Umut verici veya destek bekleyen sonuçları paylaşmak Evde deneysel yollarla modifiye ettğimiz tarifleri paylaşmak MECBURİDİR !

6 Mart 2012 Salı

@patchworker in yulaf kepeği ekmeği.
Malzemeler
  • 3 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1/2 çay bardağı süt
  • 2 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
Hepsini çırpıp ( kabartma tozunu dinlendikten sonra) ya mikrodalgada maximumda 7 dakika, yada fırında 180 de kabınızın buyuklugune baglı 15- 30 dakika arası pisirin.
bayatlayan ekmekler icin en iyi tüketim yolu tost yapmak.
yalnız bir kerede tümünü yemek fazla. dilerseniz ikiye ayırarak tüketin, yada yarısını dukancı bir arkadaşınıza önerin. dua falan etsin size.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder