Dukan Galetası-Krepi
Önce Dukan'ın kitabında galeta diye yazdığı bizim krep dediğimiz tarifle başlayalım.- atak dönemindekiler 1,5 yemek kaşığından seyirdekiler 2 y.kaşıkdan yapıcak. belirtilen miktardaki yulaf kepeğine,
- yarım cay bardağı süt,
- 1 yumurta ( kolestrol sorununuz varsa 1 yumurta beyazı ile yapın)ekleyin.
ben tadını güzelleştirmek adına,
- 1 tatlı kasığı çörek otu ve
- 1 tatlı kaşığı dövülmüs keten tohumu ekliyorum.
çörek otu pişerken mis gibi börek! kokusu yayılıyor. Yediğim şey güzel koktuğunda aldığım tad da güzel geliyor. Size de öyle oluyor mu?
Protein+sebze gunumdeyken içerisine pırasa ve maydanoz doğradim.güzel oluyor.
YanıtlaSiltwet den msj yazdım cevap verebilirmisiniz.ben iki ay önce 5 gün atak 20 gün seyir yaptım bıraktım.Tekrar başlayabilirmiyim...teşekkürler...
YanıtlaSil